Home
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Zaloguj
Forum Strona Główna
->
Aktualny czas
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Forum
----------------
Nasze forum odwiedzono
Ogłoszenia
Aktualny czas
Nasze wozy
----------------
Coś o naszych wozach
Tuning
----------------
Tuning mechaniczny
Tuning karoserii
Car-Audio
Pytania
----------------
Odnośnie silnika
inne podzespoły
Offtpoic
----------------
Karczma
Sondy
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
2sinceone01
Wysłany: Pon 11:24, 25 Paź 2010
Temat postu: Beef noodle soup from the only hope incense sigh
Lanzhou noodles with "bars, tough, smooth, soft" characteristics, noodles complement deficiency, thick stomach, strong strength; beef sweet warm, An Zhongyi gas, raising the spleen and stomach, the other herbs, garlic, green onion also contains various vitamins, coupled with the rapid cook gluten can be well preserved, adding spicy but also improve the nutritional value of carotene. Zhang Shu Qing Dynasty poet once put it, praise "beef noodles": "read the scriptures sunrise, twilight falling Baita empty. Incense from sighing, only hope of beef noodles."
Depends on the merits of beef noodle soup. Eat beef noodles of Lanzhou, the first sip of soup, a glance is not authentic.moncler shop
Lanzhou beef noodle soup has "a clear, two white, three red, four green, five yellow" five characteristics. The clear air of Hong beef soup; radish slices white; red chili oil; parsley, garlic green; noodles are smooth through the yellow. Lanzhou beef noodles in chili is quite an art. To maintain Tang Qing, not directly into the red pepper, or red pepper soup will be, not a soup for the. Sesame seeds and chili must be accompanied by the first of several spices fried to a certain level of attainment with warm, deep fry marked, poured into the soup.
Lanzhou noodles regional approach has its reasons, beef qi, a cold drive the function, but also served with raw onions, raw garlic, parsley and other seasonings, taste more than heavy oil, so there are yin and kidney, Moncler outlets the effect of physical strong body more suitable for frail, asthmatic human consumption, can play a role in fatigue. Experts suggest that winter is the best season to eat noodles in Lanzhou.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
::
phore theme by Kisioł
.
Bearshare
Regulamin